Intohimona myynti!

25.04.2021

Bisneskorjaamo Sales Mastermind on perustettu yhdestä syystä: Intohimosta myyntiin ja asiakaspalveluun! Myynnin tekeminen kaikessa kauneudessaan on mahtava kokemus monia asioita - ihmisten kohtaamista, upeita tuotteita ja palveluita, ratkaisuja, uusia tilanteita, vaikuttamista ja mikä parasta, ehdottoman monipuolista täynnä mahtavia kokemuksia, uuden oppimista, onnistumisia ja tyytyväisiä asiakkaita!

Minulla on myynnin parissa menossa 17. vuosi ja edelleen jokainen päivä tuntuu yhtä kiehtovalta ja innostavalta, kuin uudelta jaksolta lempisarjaa, jonka pääosan saa itse esittää itse. Se mahtava fiilis, kun juttelet asiakkaiden kanssa ja se, kun olet heille avuksi. Se, kun uusi asiakkuus syntyy ja vahvistuu onnistuneiden projektien jälkeen. Se mahtava yhdessä tekemisen energia ja mahtavat lopputulokset!

Myynti syvimmässä olemuksena ei olekaan sitä itse "myyntiä", vaan se on enemmänkin asiakaspalvelua ja yhdessä tekemistä, täytyy tuntea asiakkaan tarpeet ja ajatella kuin asiakas. Myynti on intohimoa. Myynti on kiinnostusta tutkia, oppia ja asettaa itselleen erilaisia tavoitteita. Myynti on partnerien kanssa yhdessä huipputulosten saavuttamista. Myynti ja olla myyjä on ylpeyttä siitä mitä teet ja miten voit olla avuksi. 

 Muistan kuinka ensimmäisessä kesä-/myyntityössäni hoidin kesällä myös varastoa. Varastoa siivottiin hiljaisempaan aikaan paljon ja muistan kuinka halusin juuri siinä hetkessä olla kyseisen paras varaston siivoaja! Se sama intohimo on edelleen tallessa - jokaisena päivänä haluaa antaa kaikkensa ja kehittyä siinä mitä tekee! Varastosta tuli puhdas ja matkani siitä hetkestä on jatkunut myynnin parissa aina kemikaalien, pumppujen, kaivostuotteiden, IT-palveluiden sekä vedenkäsittelyalan kautta aina tähän päivään saakka.

Myynnissä pitää tunnistaa ympäriltä paljon asioita ja tilanteita ja ehdottomasti tärkeimpänä asiakkaiden tarpeet. Joskus pienet yksityiskohdat ja pienet huomiot ratkaisevat. Joskus kehonkieli, joskus yksittäinen sana. Pienenä tykkäsin ratkoa kaikkia pulmia ja tehtäviä ja yksi suosikkipeleistäni olikin lautapeli, jossa piti ratkaista kaverin antama värikoodi. Moni varmasti muistaa tämän pelin: Mastermind. Kun yhdistetään intohimo myyntiin ja asiakaspalveluun, kiinnostus jatkuvaan itsensä kehittämiseen sekä asioiden ratkomiseen - tämän kaiken tuloksena on syntynyt Bisneskorjaamo Sales Mastermind. Intohimosta myyntiin ja auttamiseen.

Tuossa ensimmäisessä kesätyössäni mielessäni oli kirkkaana tavoitteeni onnistua, vaikka kyse oli varaston siivoamisesta. Nyt lähes 20 vuotta myöhemmin uskallan sen sanoa jälleen ääneen - haluan onnistua ja nähdä jonain päivänä nuo sanat "Bisneskorjaamo Sales Mastermind" loistamassa keskustan pimeässä yössä.

Tästä alkaa yksi elämäni suurimmista muutoksista sekä ehdottomasti mielenkiintoisin matkani - tule mukaan ja tehdään tästä yhdessä upea kokemus kohti parempaa!Toni Hämäläinen on bisneskorjaamo Sales Mastermindin perustaja, jonka intohimona on myynti, asiakaspalvelu, urheilu ja kaiken uuden oppiminen.

toni@salesmastermind.fi

044 326 4212