Mikä Sales Mastermind?

Bisneskorjaamo Sales Mastermind on uudenlainen tapa kehittää ja ylläpitää myyntiä - palkka ammattilainen avuksesi! 

Meillä on halu auttaa niin aloittelevia yrittäjiä kuin kokeneempia myyntitiimejä tehostamaan toimintaansa asiakasrajapinnassa. Lähestymistapamme on rento ja asiantunteva. Tarjoamme kattavan palvelukokonaisuuden ja autamme teitä niin myyntitiimien johtamisessa, myyntiprosessien kehittämisessä sekä operatiivisessa myynnissä. Valmentavalla otteella opastamme teidät masteroimaan myyntiä - ei pelkästään olemaan myyjiä!

Edustamme nykyaikaisen myynnin aallonharjaa ja tunnemme vaikuttamisen salat, ykkösluokkaisen asiakaspalvelun lainalaisuudet ja hallitsemme asiantuntijamyynnin.

Ota avuksesi ammattitaitoinen kumppani ja ylläty positiivisesti tuloksista!

Lyhyesti minusta


Olen Toni Hämäläinen, Bisneskorjaamo Sales Mastermindin perustaja.

Olen ollut myynnissä vuodesta 2004 ja myyntimatkalle on mahtunut eri aloja ja tuotteita kuten kemikaaleja, pumppuja, suodattimia, kaivosteollisuuden laitteita, IT-palvelumyyntiä sekä vedenkäsittelyn laite- ja palvelumyyntiä ja viimeiset vuodet myynnin johtotehtäviä sekä uusien XR-teknologioiden ja avusteisten digitaalisten palveluiden tuomista Suomen teollisuudelle. 

Haluan auttaa yrityksiä tuomalla lisäresursseja myyntiin ja myynnin toimintatapojen kehittämiseen olemalla operatiivisesti osana tiimiä ja antaa osaamiseni ja kokemukseni käyttöönne sekä samalla sparrailla myyjät ja myyntitiimit ohituskaistaa nykyaikaisen myynnin ja asiakaspalvelun huipulle!