Mikä Sales Mastermind?

Bisneskorjaamo Sales Mastermind on uudenlainen tapa hallita myyntiä, markkinointia ja asiakkuuksia. Olemme dynaaminen joukko ammattilaisia, joiden intohimona on auttaa asiakkaitamme myynnissä, markkinoinnissa sekä asiakkuuksienhallinnassa.

Meillä on halu auttaa niin aloittelevia yrittäjiä kuin kokeneempia myyntitiimejä tehostamaan toimintaansa asiakasrajapinnassa. Lähestymistapamme on rento ja asiantunteva. Tarjoamme kattavan palvelukokonaisuuden ja autamme teitä niin myynnissä, asiakkuudenhallinnassa ja digimarkkinoinnissa sekä koulutamme teidät masteroimaan myyntiä - ei pelkästään olemaan myyjiä!

Edustamme nykyaikaisen myynnin aallonharjaa ja tunnemme vaikuttamisen salat, ykkösluokkaisen asiakaspalvelun lainalaisuudet ja hallitsemme asiantuntijamyynnin ja digimarkkinoinnin!

Teemme  asiakkaillenne helpoksi ostaa juuri teiltä ja te itse voitte keskittyä ydinosaamiseenne! 

Ota avuksesi ammattitaitoinen kumppani ja ylläty positiivisesti tuloksista!

Lyhyesti minusta


Olen Toni Hämäläinen, Bisneskorjaamo Sales Mastermindin perustaja.

Olen ollut myynnissä vuodesta 2004 ja myyntimatkalle on mahtunut kemikaaleja, pumppuja, suodattimia, kaivosteollisuuden tuotteita, IT-palvelumyyntiä sekä vedenkäsittelyn laite- ja palvelumyyntiä ja viimeiset vuodet myynnin johtotehtäviä.

Myynnissä ja asiakaspalvelussa olemme monella tavalla yhteydessä asiakkaisiin: puhelimitse, sähköpostitse, online- ja live-tapaamisia ja tilaisuuksia, teemme tarjouksia ja käymme hankintaneuvotteluita. Tämän lisäksi sosiaalisten medioiden käyttö on isona osana myyjien arkea ja tärkeä työkalu myynnin ja asiakaspalvelun kokonaisvaltaiseen hallintaan. Markkinointia tehdään monessa eri formaateissa ja yhä enemmän digimarkkinointia myös perinteisemmän teknologiateollisuuden aloilla. Markkinointi pitäisi liittää paremmin osaksi myyntiä ja vielä kun lisätään koko myyntitiimin toimintatapojen kehittäminen, mahdollisten uusien järjestelmien ja sovellusten käyttöönotto sekä yrityksen prosessien hiominen paremmaksi, ollaan jo todella monimutkaisen ja vaikeasti hallittavan kokonaisuuden äärellä! Aika on tiukassa jokaisella ja samalla asioita pitäisi kuitenkin kehittää ja tehdä lisää tulosta - kuulostaako tutulta?

Näissä asioissa minä ja yritykseni halutamme auttaa asiakkaitamme: Tuomalla lisäresursseja myyntiin ja myynnin toimintatapojen kehittämiseen olemalla operatiivisesti osana tiimiä ja antaa osaamisemme, kokemuksemme käyttöönne sekä samalla sparrailla myyjät ja myyntitiimit ohituskaistaa nykyaikaisen myynnin ja asiakaspalvelun huipulle!