Myynti, projektointi ja markkinointi palveluna

Ulkoista myyntisi ammattilaiselle - keskity ydinosaamiseesi

Salesmaster PT

UUTTA - Salesmaster PT antaa sinulle henkilökohtaisen ja säännöllisen tuen jatkuvaan myynnin kehittämiseen. Kuvittele oma myynnin personal trainer - tämä on juuri se palvelu!

Asiakaskontaktoinnit

Kontaktoimme potentiaaliset asiakkaanne sekä sovimme tapaamiset joko asiakkaanne tai yrityksenne tiloihin - räätälöidään teille sopiva kokonaisuus!

Tapaamiset sekä raportointi

Hoidamme puolestanne asiakastapaamiset ja raportoimme kattavasti jokaisen käynnin. Teemme myynnistä teille helppoa! 

Projektit

Kun myyntivaihe, toteutuneet kaupat tai jokin sivuprojekti vaativat laajempaa projektin hallintaa, hoidamme sen puolestanne ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Ota puhelin käteen, näppäile numero ja kysy lisää 

Asiakkuudenhallinta

Tärkeimmät ja suurimmat asiakkuudet ovat yritykselle elintärkeitä ja näistä on tärkeä pitää hyvää huolta. Hoidamme asiakassuhteitanne sekä avainasiakkuuksianne puolestanne ja raportoimme niistä teille. Olette aina ajantasalla mitä asiakasrajapinnassa tapahtuu.

Digimarkkinointi

Teemme teille laadukkaat yritysesittelyt, huolehdimme digimarkkinoinnista sekä hallinnoimme sosiaalisen median puolestanne - suunnitellaan yhdessä juuri halutunlainen paketti tarpeisiinne!

Myynti- ja markkinointikoulutus

Järjestämme kokonaisvaltaisia myyntikoulutuksia niin aloitteville yrittäjille kuin kokeneemmallekin myyntitiimeille - takuuna aina parempi asiakaskokemus! Meiltä löytyy aina aikaa juuri teille - kysy lisää!

Asiakas- ja markkina-analyysi sekä tietopohjainen päätöksenteko

Analysoimme yrityksenne myynnin tehokkuutta, asiakaspotentiaalia teidän tuotteille ja palveluille sekä asiakkaidenne ostokäyttäytymistä. Tieto helpottaa päätöksentekoa ja resurssien oikein allokointia, jolloin tuottavuutta on helppo kasvattaa. Kysy lisää!