Myynti, asiakkuuksien hallinta sekä digimarkkinointi palveluna

Ulkoista myynti ja markkinointi ammattilaiselle ja voit keskittyä ydinosaamiseesi


Sales Master Pro

Asiantuntijapalvelu huipputuotteiden, projektien sekä laajempien kokonaisuuksien myyntiin sekä myynnin edistämistä uusille yrittäjille! Kysy rohkeasti lisää!

Interim -myyntipäällikkö

UUTTA - Nyt korjataan myyntitiimit yhdessä kuntoon ja nostetaan tekeminen nykypäivän vaatimusten tasolle! Ulkopuolinen myyntipäällikkö toimii mukana myyjien arjessa ja sparraa myyjät huipputuloksiin! Soita tai laita sähköpostia meille ja käydään läpi tilanteenne ja tarpeenne ja katsotaan siihen sopiva kokonaisuus.


Myynti- ja markkinointivalmennus

Järjestämme kokonaisvaltaisia myynti- ja markkinointivalmennuksia niin aloitteleville yrittäjille kuin kokeneemmallekin myyntitiimeille.

Project Master

Kun jokin toteutunut isompi tai tärkeä kokonaisuus vaatii selkeää projektin hallintaa, hoidamme sen puolestanne ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella.


 

Digital Master

Teemme teille laadukkaat yritysesittelyt, huolehdimme sisällöistä sekä digimarkkinoinnista ja hallinnoimme sosiaalisen median puolestanne - suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä juuri halutunlainen paketti tarpeisiinne!Salesmaster PT

UUTTA - Kuvittele oma myynnin personal trainer - tämä on juuri se palvelu! Salesmaster PT antaa sinulle henkilökohtaisen ja säännöllisen tuen ja sparrailun jatkuvaan myyntitaitojen kehittämiseen. Uutuutena nyt myös
one-to-one audiovalmennus - kysy lisää!